logoVi har, förutom teoretiska kunskaper, ledarerfarenhet samt bred och mångårig erfarenhet inom våra verksamhetsområden.

amberAmber Schosso
, VD och grundare

Affärsområde: Organisationsutveckling, HRM, Interim Tjänster
Mobil: 072 - 5340360
E-post: amber.schosso@konsult-360.se


Amber har en Master i ledarskap och organisation från Umeå Universitetet samt en socionom examen från Tyskland.

Amber Schosso är management- och organisationskonsult, en s k trouble shooter. Hon arbetar med att analysera problem och att finna lösningar i företag och organisationer – sedan 2000 i Ångermanland.

Amber tar främst uppdrag som bred generalist men också uppdrag kopplade till ordning och reda samt genomgripande förändringar. Hon har ett pragmatiskt arbetssätt där fokus ligger på att maximera affärsnyttan av varje arbetsinsats genom att skapa ordning och struktur kopplad till verksamhetens mål. Hon är en ledare som har mångårig erfarenhet av att strukturera, organisera och implementera nya koncept, organisationsprocesser och rutiner.

Tack vare att Amber Schosso är född, uppväxt och utbildad i Tyskland, har hon ett unikt utifrånperspektiv. Hennes analys är hård och glasklar: Företagen i Ångermanland har stora möjligheter, men de tar inte vara på dem.

heikeHeike Schindelmeiser, Konsultpartner

Affärsområde: Personalutveckling, Utbildning, Föreläsningar
Mobil: 070 - 2501313
E-post: heike.schindelmeiser@konsult-360.se


Heike är beteendevetare med en Magisterexamen från Universitet i Köln, Tyskland samt en yrkesexamen som matematiklärare för gymnasiet från Mittuniversitetet Härnösand.

Med närmare 16 års erfarenhet av internationellt och multikulturellt arbete har Heike Schindelmeiser utvecklat en nyfikenhet och systemiskt förhållningssätt och tar sig an uppgifter med inställningen att det är inte rätt eller fel - bara annorlunda.

Som konsult uppskattas Heike Schindelmeiser för sin breda branschmässiga spetskompetens i sina roller som ledarskapsutvecklare, coach, fortbildare och handledare i äventyrspedagogik, kommunikations- och teamtraining samt stressrelaterade frågor.

Heike Schindelmeiser har tidigare arbetat som personalutvecklare i egen tyska verksamhet ”ISAN eV. Persönlichkeits- und Teamentwicklung” med en bred kundkrets som bland annat: Daimler Chrysler International, Universitet i Köln och Tyska Kyrkan.

Heike Schindelmeiser anser att individutveckling är en förutsättning för företagsutveckling.