Några referenser ...


Coaching

LRF


"Amber har ett mycket proffesionellt arbetssätt och hon var till stor hjälp när jag anlitade henne som coachande stöd i ett antal innovationsworkshops. När vi jobbade med affärsutvecklingsverktygen business model canvas och blue ocean strategy skapade hon ett stort mervärde genom sin kompetens, sitt sätt att belysa nya perspektiv och sin goda pedagogik. Deltagarna gav Amber högsta betyg och jag kan varmt rekommendera Amber och hennes konsulttjänster"

Cathrin Johansson, projektledare LRF Västernorrland

Seminarium

q-resurs

Gnistret i ögat - ett tvådagarsseminarium för att håll företagarångan uppe!
I en trevlig arbetsmiljö kunde deltagare återuppväcka sin inspiration, ladda sin motivation och lära sig coacha sig själva. Konsult 360° använder intressanta och tilltalande metoder och symboler, exempelvis ”pingvin – modellen”, som på ett lättbegripligt sätt hjälper deltagarna att se sig själva och sitt företagande.

Qresurs, Ingalill Bergman, f d projektledare för Främja kvinnors företagande i Kramfors.

Interim lösning

hkvo


Amber Schosso från företaget Konsult 360° har från oktober 2013 - 2014 anlitats för rollen som behandlingsansvarig vid Höga Kusten Vård och Omsorg, Ramvik, Härnösand.
Amber är en person som fullföljde uppdraget till fylles. Hon är pålitlig, konsekvent, håller ord, håller fastställda tidsplaner och har en massa humor. Hon kan entusiasmera personalen och ge dem verktyg för att ta sig an olika utmaningar. Amber har förmågan att se övergripande vad som behöver göras för att utveckla en verksamhet och se strategiska behov hos företaget. I ledningsgruppen har hon varit en stor tillgång då hon alltid lyckas se problem ochmöjligheter ur fler perspektiv och aspekter. Utöver detta kan hon konsten att bevara lugnet och tänka klart i mycket kaotiska och stressande situationer. Jag kan varmt rekommendera henne för olika uppdrag.

Lena Nordlander, f d Verksamhetschef/föreståndare , Höga Kusten Vård och Omsorg